languages

Vírusölő futónap

2020. 10. 19., 11:48

Ellenszer még nincs, de tenni lehet ellene????
Vírusölő, nádfedeles, iskolák közötti futónap keretében mérették meg magukat diákjaink. 

Ellenszer még nincs, de tenni lehet ellene????
Vírusölő, nádfedeles, iskolák közötti futónap keretében mérették meg magukat diákjaink. A korábban tapasztalt hideg, esős napokat sikerült magunk mögött hagyni, hiszen október 9-én gyönyörű helyszínen, az őszre jellemző szép, kellemes idő fogadott minket. ????
Nem áll tőlünk távol a futás, hiszen már 9. évfolyamtól kezdve folyamatosak a felkészítések, erőnléti edzések, gyakorlások.
Két csapattal indultunk, hogy minél több tanulónk számára tudjunk lehetőséget biztosítani a mozgásra, versenyzésre. Ez nemcsak a diákok számára ad képet a jelenlegi állapotukról, hanem nekünk is, hiszen így mi is dokumentálni tudjuk az utánpótlás fejlődését.
A sportsikerek eléréséért tenni kell. Meg kell ragadni az iskola adta lehetőségeket. Így is tettek sokan a versenyen részt vevő futóink közül, hiszen korábban többen is részt vettek az ÜCSB-n, azaz az ügyességi és váltófutó csapatbajnokságon.
Elsőszámú csapatunk aktuális formáját tekintve nagy eséllyel pályázhattunk az első helyre. Mindenki jelen tudott lenni, és nem mellesleg 100%-os formában várták a versenyt. Ennek eredményeképpen sikerült is befutni az első helyen. ????Gratulálunk nekik! A váltó tagjai: Tóth Bálint 12G, Kőrösi Lilien 9A, Herczeg Péter 10V1, Egyed Petra 9A, Jurecska Ruben 12A.
Második számú csapatunknak is gratulálunk, nekik majdnem sikerült felérni a dobogó harmadik fokára, ám végül a 4. helyen értek célba. A váltó tagjai: Lados Márton 9V12, Kovács Mária 9B, Nagy Dávid 9B, Tóth Roberta 11A, Tóth Dávid 9B. ????
Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók