languages

Országos Haditorna Verseny 2020/2021

2020. 10. 15., 11:05

Ismét összegyűltek Egerben Heves megyei diákok, hiszen a hagyományokhoz hűen a megyeszékhelyen került megrendezésre az Országos Haditorna verseny megyei döntője, amelyre iskolánk is benevezett. 


A járványügyi szabályok betartásával a 2020/2021-es tanévben is megrendezésre kerülnek az Országos Haditorna Versenyek a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség támogatásával. Ennek köszönhetően ismét összegyűltek Egerben Heves megyei diákok, hiszen a hagyományokhoz hűen a megyeszékhelyen került megrendezésre az Országos Haditorna verseny megyei döntője, amelyre iskolánk is benevezett. 

Iskolánkat 5 fő képviselte a megmérettetésen, ami a nem kedvező időjárás miatt komoly állóképességet igényelt tanulóinktól. Fiataljaink hidegben és esőben voltak kénytelenek kihozni magukból a maximumot. 

A feladatok között szerepelt pl. 400 méter futás fegyvertartással, tájékozódási futás, történelmi totó, légpuskalövészet, íjászat, fegyver szét-és összeszerelés.
Iskolánk tanulói tisztesen helytálltak a főként katonai iskolák legjobbjait mozgósító mezőnyben. Összesítésben a VI. helyen végeztek.

A csapat tagjai: Tóth Bálint 12. G, Telinger István 12.G, Jurecska Ruben 12.A, Székely Balázs 12.A, Herczeg Péter 10.V1.

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók