Egy évvel ezelőtt indítottuk el a "Prémium"szakkört iskolánkban: Bonbonkészítés, Bartender (koktélkészítés) és Zöldség-gyümölcs faragás kategóriákban olyan érdeklődő tanulók számára, akik a tanítási időn túl vállalják a foglalkozásokon való rendszeres részvételt.
A tehetséggondozás mellett célul tűztük ki, hogy a szakkörökön szerzett ismeretekkel a résztvevő tanulók színvonalasabb szakmai vizsgaeredményeket érjenek el.
Ebben a tanévben újabb technikákat sajátíthattak el tanítványaink, így a "Szakma+" szakkörök önálló, kreatív gondolkodást és munkavégzést elősegítő tevékenységgé fejlődtek. Egyik legfontosabb célunk az idén az volt, hogy szakoktatóink segítségével a résztvevők, a szerzett tudásukat átadadják.
Meghívtuk a budapesti és dombóvári iskoláink tanulóit, akikkel együtt tevékenykedtek diákjaink, majd a nap végén egy bemutatóra is sor került.