languages

A Máltai Keri győzött!

2013. 06. 03., 11:07


A helyi rádió által indított tablóversenyre iskolánk több osztálya is benevezett. Több héten keresztül várták a szavazatokat a rádió közösségi oldalán. Nagyon szoros verseny alakult ki, ahol a mi iskolánk 12. B osztálya végig az esélyesek között szerepelt. Nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetést, az osztály képviselője még egy utolsó megmérettetésen is túl- esett a rádióban, ahol „összecsaptak” a másik esélyes osztály képviselőjével és még tartott a like-ok gyűjtése. Június 3-án a szavazás lezárult, a sorsolás megtörtént.

 

A nyertes osztály pedig, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Károly Róbert Szakközépiskola és Szakiskola 12. b osztálya lett! A nyeremény egy utolsó utáni ráadás, osztálykirándulás a Mátrai Oxigén Adrenalin Parkba. Ez lesz az eredményes érettségi vizsga jutalma.  

 

Nagy öröm számunkra, hogy iskolánk egyik osztálya nyerte meg a versenyt: a tabló tetszetős iskolánk új arculatát tükrözi.

 

Az eredmény azt igazolja, hogy remek közösség vagyunk! Diákok, barátok, hozzátartozók, tanárok és szülők egyaránt segítettek. Minden támogatónak ezúton is nagyon köszönjük a szavazatokat. A 12.B osztálynak és osztályfőnökének pedig kellemes kalandokat, jó kirándulást kívánunk.

 


Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók