Az idén is megrendezték Egerben a hagyományos „Hát akkor szüret” gasztronómiai versenyt, ahol a Máltai Keri csapata remekül szerepelt. Szüreti étkek, szüreti hagyományok- szokások megjelenítése volt a feladatuk.
A verseny eredménye: Borkorcsolya tál – külön díj
Összesítésben: III. helyezést értek el tanulóink
A csapat tagjai:
1. Fekete Norbert 10E/1
2. Pocsai Márk 10E/1
3. Molnár Dominik 10E/2
4. Bordás Ákos 10E/2
Csapatvezető: Molnár Dominik
Felkészítő szakoktató: Kiss Gábor
Felkészítő tanár: Faragó Katalin
Képviselt tájegység, borvidék: Mátra alja
És íme a finom étel: Tárcsán sült csirkecomb filé otelló mártással, baconos burgonyapürével
Sütemény: Sütőtök torta
Szeretettel gratulálunk diákjainknak és felkészítőjüknek!
További képek a galériában.