languages

„Hát akkor szüret 2014”

2014. 11. 04., 13:57


Az idén is megrendezték Egerben a hagyományos „Hát akkor szüret” gasztronómiai versenyt, ahol a Máltai Keri csapata remekül szerepelt. Szüreti étkek, szüreti hagyományok- szokások megjelenítése volt a feladatuk.

 

A verseny eredménye: Borkorcsolya tál – külön díj

 

Összesítésben: III. helyezést értek el tanulóink

A csapat tagjai:

1. Fekete Norbert    10E/1

2. Pocsai Márk        10E/1

3. Molnár Dominik   10E/2

4. Bordás Ákos        10E/2

 

Csapatvezető: Molnár Dominik

Felkészítő szakoktató: Kiss Gábor

Felkészítő tanár: Faragó Katalin

 

Képviselt tájegység, borvidék: Mátra alja

És íme a finom étel: Tárcsán sült csirkecomb filé otelló mártással, baconos burgonyapürével

                 Sütemény: Sütőtök torta

Szeretettel gratulálunk diákjainknak és felkészítőjüknek!

 

További képek a galériában.

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók