languages

Gólyatábor

2013. 09. 04., 20:36


Gólyatáborunk megrendezésére a Szurdokpüspökiben található Anna-ligetben került sor. Leendő tanáraink nagy örömmel vártak bennünket. A tábor bemutatása után színes programokra került sor. Először szinte senki sem ismerte egymást, kicsit feszengve gyülekeztünk az első foglalkozásra, de a csapatépítés után már felszabadultabban beszélgettünk. A finom ebéd után hat állomást kellett felkeresnünk, ahol érdekes feladatokat oldottunk meg a környezetvédelemmel és egészséges életvitellel kapcsolatban, s beszélgettünk a hitéletről, a közösségi szolgálatról és érdekes dolgokat tudtunk meg választott szakmánkról. Az estét jó hangulatú diszkó zárta.

Másnap reggel kicsit álmosan gyülekeztünk a reggelire, de a tábor területén eldugott több száz betű keresése és értelmes szavak kirakása felvillanyozott bennünket. A játék után iskolánk Igazgatónője, Daskalopoulos-Kuzbelt Hilda és Milibákné Veres Erika, az iskola fenntartójának ügyvezetője köszöntöttek bennünket kedves szavakkal, s meséltek a Máltai Szeretetszolgálatról. Utána izgalmas, mókás játékok következtek.

Én nagyon jól éreztem magam a táborban. Csodálatos élmény volt ez a két nap. Nagyon sajnálhatja aki nem tudott eljönni.  Köszönjük.

 

Cserháti Nikolett

       9. B

 

A gólyatáborban készült képek megtekinthetők a galériában.

 

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók