Név | Funkció | Osztályfőnök | Tanított tantárgy |
Daskalopoulos-Kuzbelt Hilda Violetta | igazgató | német nyelv, német szakmai idegenyelv | |
Eniszné Holecz Krisztina | igazgatóhelyettes | matematika, osztályfőnök | |
Géczi Zsolt | gyakorlati oktatásvezető | informatika, alkalmazott számítástechnika | |
Madai Judit | igazgatóhelyettes | matematika-fizika | |
Babus Mónika | középiskolai tanár | 9.G | magyar nyelv és irodalom |
Balogh Erika | Oktató | 9.B | Általános élelmiszer ismeret, élelmiszek a gyakorlatban, vendéglátás higiéniája, cukrász szakmai ismeretek, cukrász szakmai gyakorlat, cukrász szakrajz, program, termelés gyakorlata. |
Borbélyné Remes Zsuzsa | Oktató, idegennyelv, testnevelés és sport munkaközösség vezető | 12.A | angol nyelv, szakmai idegen nyelv, osztályközösség építő program, foglalkoztatás I. |
Császár Zoltán | Oktató | 10.D | kereskedelmi gyakorlat, eladási gyakorlat, műszaki cikk áruismeret, műszaki cikk áruismeret gyakorlat, élelmiszer- és vegyiáru ismeret, eladástan |
Farkas Csaba Alajosné | Oktató | angol nyelv, értékesítés angol nyelven II., szakmai angol nyelv gyakorlat, foglalkoztatás I., | |
Garai András | Oktató | termelés gyakorlata, termelés elmélete,ételkészítési alapok, ételkészítési ismeretek, ételkészítési alapgyakorlat, ételkészítési gyakorlat, előkészítési és ételkészítési alapozó gyakorlat, cukrász gyakorlat, | |
Hársszegi Anita |
Oktató | informatika | |
Herczeg Zsoltné | Oktató | német nyelv, matematika, szakmai német nyelv,értékesítés német nyelven I., értékesítés német nyelven II., szakmai német nyelv gyakorlat, foglalkoztatás I | |
Illés Anikó | Oktató | 11.DV23 | foglalkoztatás II., kereskedelmi ismeretek, jogszabályok a vendéglátásban, ügyvitel, élelmiszer- és vegyi áruismeret, ruházati és vegyes iparcikk áruismeret, marketing gyakorlat, kereskedelmi gyakorlat II., |
Kelemen Erzsébet | Oktató | 12.Szé1 | természetismeret, testnevelés |
Kecskés László | Oktató | 11.V1 | ételkészítési ismeretek elmélet, gyakorlat, termelés elmélet, gyakorlat |
Kiss József Gábor | Oktató | 10.V | ételkészítés alapgyakorlat, ételkészítési alapok, ételkészítési gyakorlat, vendéglátó gyakorlat, termelés elmélete, előkészítési és ételkészítési alapismeretek, termelés gyakorlata, vendéglátó gazdálkodás, élelmiszerekről általában |
Laczik István | Oktató | angol általános és szakmai nyelv, foglalkoztatás | |
Makláriné Baksa Anita | Oktató; Erasmus+ projektkoordinátor | német nyelv, szakmai német nyelv, foglalkoztatás I., magyar kommunikáció | |
Molnárné Somoskőy Réka | Oktató | 9.V1 | testnevelés, program |
Nádudvari Klára | Oktató, gyermek és ifjúságvédelmi felügyelő | angol nyelv, szakmai angol nyelv | |
Paksiné Zeke Éva | Oktató | 9.D | kereskedelmi gazdaságtan, kereskedelmi gazdaságtan gyakorlat, marketing és kommunikáció a gyakorlatban, szervezés és irányítás a vendéglátásban, vendéglátó gazdálkodás, eladási gyakorlat, kereskedelmi gyakorlat, pénzügyi és vállalkozási ismeretek |
Patrovics Klára | Oktató, osztályfőnöki munkaközösség vezető | 10.A | turizmus rendszere, marketing gyakorlat, marketing és kommunikáció a gyakorlatban, szállodai adminisztráció gyakorlata, vállalkozási ismeretek, utazásszervezés, ügyviteli gyakorlat, szállodai tevékenység, szállodai tevékenység gyakorlata, üzleti protokoll, üzleti kommunikáció gyakorlat, utazási szolgáltatások értékesítése gyakorlat, turisztikai üzletágak működtetése gyakorlat |
Perlaki Krisztina | Oktató | Magyar nyelv és irodalom | |
Pernyészné Henter Katalin |
Oktató | 11.A | német nyelv, szakmai német nyelv, foglalkoztatás I, szakmai német nyelvi kommunikáció, testnevelés |
Szabó Katalin | Oktató | 10.B | testnevelés, természetismeret |
Szabó Sándor Miklós | Oktató | matematika DÖK segítő tanár |
|
Tamasi Marina Blanka | Oktató | 9.V2 | vendéglátó gyakorlat, felszolgálás alapjai gyakorlat, termelési és eladói gyakorlat, értékesítés gyakorlata, italismeret, kiszolgálás, vendéglátás eladó tevékenység, ételismeret |
Tasi Ágnes | Oktató, szakmai munkaközösség vezető | 13.K | vendéglátó gazdálkodás, vendéglátó gazdálkodás elmélete, a vendéglátó gazdálkodás gyakorlata, szakmai számítások, vendéglátó vállalkozások, vendéglátó vállalkozások működése |
Tátrai-Magyar Szilvia |
Oktató | pénzügyi alapismeretek, marketing, a marketing alapjai, vendéglátó gazdálkodás, szakmai számítások | |
Tóth-Kovács Zsuzsanna |
Oktató | 9.A | matematika |
Török Julianna | hitoktató | hittan | |
Vás Zsuzsanna | Oktató | természetismeret | |
Vaszily Krisztina | Oktató, humán munkaközösség vezető | magyar nyelv, irodalom, magyar kommunikáció, anyanyelvi kultúra, történelem, társadalomismeret | |
Vendriczki Róbert | Oktató | felszolgálás alapjai, felszolgálás alapjai gyakorlat, felszolgálás, értékesítés elmélete, felszolgálás gyakorlat, értékesítés gyakorlata, történelem, társadalomismeret | |
Virág Katalin | Oktató, reál munkaközösségi vezető, | 12.Szé2 | társadalomismeret, földrajz, történelem |