languages

"TISZK-faktor" sikerek

2013. 03. 10., 21:43


Második alkalommal került megrendezésre a "TISZK-faktor" az Összefogás-TISZK szervezésében. A TISZKen belüli tehetségkutató rendezvényre 2013. március 8-án Nyíregyházán a városi Művelődési Házban került sor. Iskolánkban három évvel ezelőtt szerveztünk hagyományteremtő céllal  "Ki mit tud?" -ot. Nagy öröm, hogy ilyen nagyszabású rendezvénnyé fejlődött. A résztvevő diákok Budapestről a Kontyfa Iskolából, Nyíregyházáról a Leonardo Média Akadémia Informatikai Szakközépiskolából és Gyöngyösről a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szakközépiskola és Szakiskolából mérték össze tudásukat.

Összesen 23 produkciót láthatott a nagyérdemű. Ebből 11 produkció a Máltai Kerisek nevéhez fűződik: ének, vers, zongora -ének, zongorakíséret, néptánc, zumba, verbunkos kórus kategóriákban.Csodálatos élményt nyújtott látni és hallani a sokszínű fiatalok sokszínű előadásait. A végeredmény tökéletesen tükrözi, hogy a zsűrit is lenyűgözte diákjaink előadása.

l. helyezéstért el: Matus Nikoletta 12.B Vas István - Az új Tamás c. versével
ll. helyezéstért el: Szabó Cintia 11.B Adel - Styfall c. dalával ill. Petőfi Sándor - Szülőföldem c. versével
lll. helyezéstért el: Jánoska Erika és Demény Márton 12.B  Mezőségi táncokkal

A fellépők között voltak: Mező Dorottya 12.G- ének, Pető Martin 11.E- ének és zongora, Koczka Tamás 12.F -ének, Kovács Zsófia 10.G - zongora, Lakatos Szandra 10. C - zongora és ének, Rus Adrien 9.B - zumba és a Máltai Keri énekkara.

Zsűri tagként tevékenykedett iskolánk igazgatónője, a nézőtéren pedig iskolánk tanárai szurkoltak, akik a fenntartónk jóvoltából elkísérték a fellépőket. A szervezés és előkészítés remek volt a rendezők részéről.

Szeretettel gratulálunk a szép helyezésekhez és mindenkinek a fellépéshez. Köszönjük a szép élményeket és Gáspárné Demény Dalma tanárnő szervezését, felkészítését.

Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók