languages

Nyílt nap a Máltai Keriben

2021. 11. 10., 16:27

Nyíltnapot rendeztünk meg az általános iskolák továbbtanulni vágyó tanulói részére november 9-én.


Programunk célja az volt, hogy megismertessük az iskolánkba látogató diákokat és őket kísérő szülőket az intézményünkben folyó képzési formákról a 2022/2023-es tanévre vonatkozóan. ????
Két helyszínen az intézményünk fő épületében Gyöngyös, Katona József út 4 szám alatt, illetve a Gyöngyös, Sóház út 3 szám alatt lévő oktatási centrumunkban, három turnusban, kilenc csoportban történt a rendezvény lebonyolítása, melyet a fenntartónk részéről Hollósi Géza MMSZ Iskola Alapítvány ügyvezető igazgatója is meglátogatott.
A hozzánk érkező vendégeket Daskakopoulos - Kuzbelt Hilda Violetta igazgató asszony köszöntöttem, ezután Géczi Zsolt szakmai igazgató helyettes tartott összefoglalót az iskolánkban folyó képzési formákról, majd a Diákönkormányzat bemutatta a Máltai keriben folyó közösségi életet. Diákjaink az Erasmus+ program keretében hat országban,- Finnország, Lengyelország, Ausztria, Németország, Olaszország, Spanyolország- tölthetnek egyhónapos szakmai gyakorlatot. Az ő élménybeszámolójuk mutatta be a külföldre utazás lehetőségét. A turisztika, kereskedelem szakirányt játékos vetélkedő formájában ismertettük meg a továbbtanulni vágyó diákokkal. A vendéglátó oktatási centrumunkban a szakács, cukrász, pincér szakmákat próbálhatták ki a hozzánk érkező általános iskolás diákok. A szakács kabinetben tócsnit sütöttek, a cukrászok linzert készítettek, a pincérek alkoholmentes koktélokat kevertek. Az állomáshelyeken a programok lebonyolításában segítettek az intézményünkben tanuló diákok a szaktanárok irányításával.
Nagyon jó hangulatban telt a nap minden helyszínen, melyhez az intézményünk teljes tanári kara hozzájárult. Mosolygós ???? arcokkal találkoztunk, élvezték a programot a vendégek, az iskolánk diákjai és tanárai egyaránt. A hozzánk látogató diákoktól és szüleiktől kapott pozitív visszajelzés igazolta számunkra, hogy jó irányt választottunk az iskolánk bemutatásához.
 
További képek a nyíltnapról ide kattintva elérhető!
Irány a középsuli!

LEGFRISSEBB HÍREINK

Videók

Külkapcsolataink

testvriskolk_2012.jpg

Infoblokk.jpg

Programok


Pályázatunk:


"Lépj egy fokkal feljebb Károly Róbert"

EFOP-3.1.10-17-2017-00028


Bejelentkezés © Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Média ajánlat | Oldaltékép

logók